Babeczki/ Ciastka (30)






Kruche babeczki z budyniem - przepis z 1885 roku











Ciastka czekoladowe, chrupiące i miękkie w środku.









Ciastka z masłem orzechowym, polane czekoladą i dżemem.










Ciastka owsiane z orzechami, miodem i karmelem.








Jabłka w cieście filo.











Rogale marcińskie - najlepsze!











Mleczne ciastka - z mlekiem w proszku.










Mini jabłeczniki -zdrowe, beztłuszczowe i wegańskie.










Babeczki ciasteczkowe- ciastka czekoladowe, ser karmelowy i truskawki.










Tradycyjne ciastka owsiane - odtłuszczone.












Toffee sponge pudding - biszkoptowy pudding toffi.












Jabłkowe tartaletki z tymiankiem - niskotłuszczowe.













Babeczki z kinder country, kruszonką i sosem toffi - puszyste i delikatne.








Waniliowe scones z mleczną czekoladą.













Pierniczki norymberskie - bardzo aromatyczne.








Jaglano-razowe scones









Rogaliki maślano-drożdżowe - a la croissants.


















Brak komentarzy:

Prześlij komentarz